J.J. Abrams sælger sci-fi serie om verdens undergang til NBC

Alias, LOST, Fringe, Alcatraz, Person of Interest – og nu Revolution.
J.J. Abrams er manden bag en række succesfulde science fiction tvserier fra det sidste årti – og nu er han klar med endnu en.
NBC har nemlig bestilt et pilotafsnit af science fiction serien Revolution, der meget vel kunne gå hen og blive super-producerens nye hit. Han har nemlig allieret sig med Eric Kripke, der skrev serien Supernatural samt produceren Bryan Burk, som Abrams for otte år siden lavede LOST sammen med.
Det skriver Entertainment Weekly.
Revolution er et action-packed action-drama, der udspiller sig i en ikke alt for fjern fremtid. Serien følger en gruppe karakterer, der kæmper for at overleve og blive genforenet med deres venner og familier, som de er blevet adskilt fra i en post-apokalyptisk verden, hvor alle former for energi-ressourcer på mystisk vis er opbrugt.
På samme vis virker hverken computere, fly, telefoner, biler eller sågar elektricitet længere – og ingen kender årsagen – hvorfor deres kamp for overlevelse side om side med de lokale militser i de tomme og efterladte spøgelsesbyer har svære kår.
Indtil videre har NBC bestilt et pilotafsnit af tvserien, der hvis den bliver vekslet til en sæson, får premiere til efteråret.
J.J. Abrams arbejder også på et andet pilot-projekt, forholds-dramaet Shelter.