Jack Black og Tim Robbins laver komedien The Brink på HBO

The Brink er en helt ny komedieserie, der snart får premiere på HBO. Serien handler om en geologisk katastrofe, der er tæt på at udvikle sig til tredje verdenskrig – og om hvordan det påvirker tre meget forskellige og desperate mænd.
To af de mænd skal spilles af Jack Black og Tim Robbins, der også spillede sammen i filmen High Fidelity – der i øvrigt havde danske Iben Hjejle på rollelisten.

The Brink er en komedie om krig

Tim Robbins spiller den amerikanske udenrigsminister, Walter Hollander, der ikke har noget til overs for alle generalerne, der insisterer på at sende USA i krig. Jack Black skal spille Alex Coppins – en lavt rangerende officer, der pludselig finder sig selv i situationens centrum. Den tredje hovedperson er en amerikansk pilot, der ikke er fundet en skuespiller til endnu.
The Brink bliver en komedie med en varighed på en halv time per afsnit. Det er er Jerry Weintraub, Jay Roach og Roberto Benabib som står bag serien, der er den anden nye komedieserie på vej til HBO.
Kanalen har allerede komedierne Veep og Girls, mens endnu en sæson af Curb Your Enthusiasm helt afhænger af om hovedrolleindehaver Larry David har lyst til en sæson mere. Og så er Dwayne “The Rock” Johnson på vej med en komedie, der ligger sig tæt op af den filmen Pain & Gain, som han netop har lavet sammen med Mark Wahlberg.