James Spader tæt på at blive ny chef på The Office

Der har været mange gætterier omkring hvem der skulle overtage chefrollen hos papirfirmaet Dunder Mifflin, efter at Michael Scott (spillet af eminente Steve Carell) besluttede sig for at forlade kontoret efter syv år.
Her på tvserie.dk har du kunne følge historierne om de mange bud på hans afløser, hvor blandt andet Ray Romano, James Spader, Jim Carrey, Will Ferrell, Ricky Gervais, Will Arnett og Catherine Tate har været nævnt. Alle var de til jobsamtale på The Office i de sidste afsnit af seriens syvende sæson, der sluttede i sidste måned.
Og nu er en af kandidaterne ifølge flere amerikanske medier angiveligt ret tæt på at få rollen. Flere medier fortæller nemlig, at James Spader (Boston Legal) er i forhandlinger med NBC om en rolle i serien.
Krøllen på historien er dog, at det ikke er hundrede procent sikkert, hvilken rolle Spader er tiltænkt. Der spekuleres nemlig, at han ikke skal være kontorchef som Steve Carell, men direktør for hele virksomheden og dermed i stedet overtager Kathy Bates’ rolle i serien. Det skriver Tvline.com, der samtidig mener, at Spader og NBC allerede er langt fremme i forhandlingerne.
Hvis det er tilfældet, mangler Dunder Mifflin stadig en ny kontorchef som erstatning for Steve Carell, og spekulationerne kan fortsætte.
Vi følger naturligvis historien her på tvserie.dk.