Jeremy Piven bekræfter: Der kommer en Entourage film

Der har været spekuleret i det lige siden sidste sæson af Enoturage begyndte, og nu skulle den være god nok: Der kommer en Entourage-film, som opfølgning på serien om skuespiller Vincent Chase og hans jagt på succes i Hollywood.
Den bekræftelse kom fra en af seriens stjerner, Jeremy Piven, da han besøgte talkshowet Late Night With Jimmy Fallon. Jeremy Piven spillede den arrogante talent-agent Ari Gold med den beskidte mund i Entourage. Han benyttede også lejligheden til at undskylde for alle de mange bandeord han har fyret af i serien.
– De har bestilt en film nu, så det bør ske, sagde Piven til Jimmy Fallon.
Entourage sluttede i sommer efter 8 sæsoner, der har fortalt historien om hvordan en flok venner fra New York flyttede til Hollywood for at støtte deres kammerats forsøg på at slå igennem som skuespiller.
For nylig fortalte en anden Entourage-stjerne, at han også følte sig sikker på der ville komme en film på et tidspunkt.
– Jeg tror stadig på det kommer til at ske. Det er bare svært at få det til at passe sammen fordi alle drengene arbejder lige nu, men det virker som om alle skuespillerne er ombord, sagde Kevin Dillon, der spillede Johnny Drama i Entourage, for et par måneder siden.