Jim Carrey med i finalen af The Office

Will Ferrel har allerede vist sig i The Office, hvor han spiller aftageren for Steve Carrell, der forlader serien efter denne sæson. Men dermed er det ikke slut med stjernestøv på Dunder Mifflin-kontoret. Langt fra.
For nu har superstjernen Jim Carrey meldt ud, at han også viser sig i finaleafsnittet, hvor han skal spille en potentiel ny chef for The Office.
Det er han ikke alene om. Det time-lange afslutningsafsnit der bliver vist den 19. maj som konklusion på seriens syvende sæson, har masser af stjerner på besøg.
Ud over Jim Carrey og Will Ferrell vil komikeren Ricky Gervais (som skabte den oprindelige udgave af serien i England) være med. Det samme skal Will Arnett (Arrested Development), James Spader (Boston Legal), Ray Romano (Everybody Loves Raymond) og Catherine Tate (Doctor Who). De skal alle samme til jobsamtale som kontorets nye chef. Det skriver Entertainment Weekly.
Hidtil har folkene bag The Office benægtet at serien slutter med Steve Carrells farvel, men det virker efterhånden som et rigtigt sted at trække stikket, med en mindeværdig finale. Måske er The Office ved at lukke?