JJ Abrams og idémanden fra One Tree Hill bag ny serie

JJ Abrams er en travl mand. Du kender sikkert hans arbejde fra serier som Lost og Alias og måske også fra den nyeste Star Trek film.
Abrams er stadig dybt involveret i at lave tv. Han har både serien Alcatraz på vej til skærmen, og har også en andel i den kommende serie Revolution.
Men det er ikke nok for Abrams, der har slået pjalterne sammen med en anden tv-veteran. Sammen med Mark Schwahn, der har skabt dramaet One Tree Hill som er på vej mod sin 9. sæson, skal han lave serien ‘Maine’.
Den amerikanske tvkanal The CW, der også sender One Tree Hill, er meget interesseret i Maine, og vil gerne betale for at få lavet et manuskript. Det skal Mark Schwahn skrive, mens både Schwahn og JJ Abrams skal producere serien.
Sidst JJ Abrams arbejdede sammen med tvstationen The CW hed kanalen The WB, og serien hed Felicity. Den serie lukkede i 2002 efter fire sæsoner.
Det er stadig småt med oplysningerne om handlingen i serien, der angiveligt er en dramaserie, som skal foregå på en kro i den amerikanske delstat Maine.