Jo, du kan også se de helt nye X-Files afsnit i Danmark

Det er næsten 13 år siden Mulder og Scully opgav at finde den sandhed, der jo ér derude et sted. I maj 2002 løb det sidste afsnit af The X-Files over skærmen, efter ni sæsoner, og der var lige så mange ubesvarede spørgsmål dengang, som da serien begyndte. Næsten, i hvert fald. Men den 24. januar genoptager de to agenter jagten, og for én gangs skyld bliver du ikke tvunget til at vente et år på at se hvad der sker – denne gang kan du følge med næsten samtidig med amerikanerne.
For Viasat har købt de seks nye afsnit af The X-Files, og viser dem fra den 28. januar på viaplay.dk. I USA debuterer den ny sæson af X-files søndag den 24. januar, så du skal kun holde dig væk fra spoilers i fire dage, inden du kan være med!
Både David Duchovny (Californication) og Gillian Anderson (Hannibal/The Fall) vender tilbage i de to hovedroller, og det samme gør en håndfuld af seriens klassiske figurer – fx the Smoking Man.
Der er også nye ansigter med, så fans af komedien Community (six seasons and a movie!) vil genkende Joel McHale, der spiller en bærende rolle i de seks nye afsnit. Også fans af HBO komedien Silicon Vally kan glæde sig, for den selvproklamerede X-Files-nørd Kumail Nanjiani, der spiller Dinesh i dén serie, og som har sin helt egen podcast om The X-Files, har også fået lov at lege med.
Skal man tro seriens skaber, Chris Carter, så er der ét omfavnende plot i de seks nye afsnit, et plot der bliver åbnet i afsnit ét og afsluttet i afsnit seks. Og de fire afsnit i midten er klassisk X-Files drama og uforklarlige hændelser.