John Goodman skal være med i Community

Film og tvstjernen John Goodman har sagt ja-tak til at større rolle i den kommende tredje sæson af komedieserien Community.
Rygterne siger, at Goodman er lige på nippet til at sige ja til en hovedrolle i Ben Afflecks nye film Argo, og så kan han i løbet af sommeren ses i den utroligt veldrejede dramaserie Damages, overfor blandt andre Glenn Close og Rose Byrne.
Men der skal også være plads til komik, og det bliver der, når John Goodman melder sig ind på Greendale Community College til efteråret. Dog skal Goodman ikke spille studerende. Han skal i stedet spille noget så sært som vice-dekan for air condition reparatør-skolen på Greendale College.
Selvom det lyder fjollet, så viser det sig i den kommende sæson af Community, at der faktisk er mere magt at hente i den del af skolen end noget andet sted, siger Dan Harmon, der har fundet på serien.
– Greendale Community College har faktisk kun én ting som er nationalt anerkendt, og det er deres Air Condition reperatør program. Det er en slags anneks på skolen, der ligger lidt afsides og betragter sig selv som værende over resten af skolen, og så har den faktisk også mere magt end resten, siger Dan Harmon til New York Magazine.

Derfor tyder det på, at John Goodman kan se frem til nogle kampe med den øverste ledelse på resten af skolen – altså den skaldede dekan Pelton, der ellers betragter sig selv som øverste myndighed på Greendale.
– Da jeg hørte at vi prøvede at få fat på John Goodman til rollen blev jeg begejstret over muligheden for at se Jim Rash (der spiller den nuværende dekan Pelton) overfor Goodman, siger Dan Harmon.
Community er tilbage med nye afsnit, og således også John Goodman, den 22 september.