Johnny Depp gæstestjerne i Ricky Gervais’ nye komedieserie

En af Hollywoods allerstørste filmstjerne har ifølge deadline.com sagt ja til at gæsteoptræde i Ricky Gervais’ nye serie, Life’s Too Short. Johnny Depp arbejder i hvert fald på at finde hul i sin travle kalender, så optagelserne til serien kan skydes.
Ligesom Gervais’ forrige hitserie Extras er Life’s Too Short en BBC-serie, som det store amerikanske netværk HBO har slået kløerne i og planlægger at sende på et senere tidspunkt. Gervais har tidligere beskrevet serien som en mellemting mellem Extras og Curb Your Enthusiasm (Larry David).
Life’s Too Short handler om en ret selvcentreret dværg,  der har et talent agentur for andre showbiz-dværge – med alt hvad den nu medfører af daglige frustrationer. Serien har Warwick Davis (Harry Potter-serien, Narnia) i hovedrollen som en slags fiktionaliseret version af sig selv. Optagelserne til serien starter i England i maj måned i år.

Multitalentet Ricky Gervais slog bredt igennem som manden bag hitserien The Office, som han efterfulgte med serien Extras, hvor han i begge tilfælde også spillede fremtrædende roller. Begge skrevet og produceret i samarbejde med hans gode ven, Stephen Merchant.
Udover serierne har Gervais skrevet bestselleren Flanimals, spillet store roller i Hollywood, haft en sang på den engelske singlehitliste, lavet talrige fantastiske stand-up shows og været vært på den prestigefyldte Golden Globe prisuddeling de sidste to år. Alt sammen med et væld af priser til følge.
Ricky Gervais har blandt andet også spurgt Jerry Seinfeld, om han ikke havde lyst til at gæsteoptræde i Life’s Too Short. Seinfeld skulle angiveligt spille en brokrøv af en Upper East side-jøde. Lidt sjovt.