Julia Louis-Dreyfus er vice-præsident i ny HBO-komedie

HBO bekræfter, at første sæson af den nye komedieserie Veep nu bliver en realitet. Julia Louis-Dreyfus spiller hovedrollen som vice-præsident for USA.
Julia Louis-Dreyfus, der fik sit helt store gennembrud i rollen som Elaine i komedieklassikeren Seinfeld, returnerer næste år til prime-time tv, når hun spiller hovedrollen i HBOs nye komedieserie, Veep. Det bekræfter Deadline.com.
I Veep skal Louis-Dreyfus spille hovedrollen som tidligere senator Selina Meyer, der bliver vice-præsident for De Forenede Stater – blot for at finde ud af, at jobbet på ingen måde lever op til hendes forventninger, men tvært imod er lige så belastende, som alle på forhånd havde advaret hende om.
I de øvrige større roller kommer du til at se Anna Chlumsky (My Girl), Tony Hale (Arrested Development, Stranger Than Fiction) og den relativt ukendte Sufe Bradshaw, der i Veep får sin første, større rolle.
Veep er skrevet og udviklet af den britiske komiker Armando Ianucci (The Thick of It), der også var manden bag pilot-afsnittet, der altså overbeviste HBO om, at serien skal have chancen.
Optagelserne begynder til efteråret, og serien forventes at få amerikansk premiere i 2012.