Justin Timberlake vinder to Emmy awards

Justin Timberlake kan meget mere end bare at synge og danse.
Siden den tidlige berømmelse på Disney Channel og det store gennembrud med teenage boybandet N*SYNC i 1990’erne, er Timberlake gået fra succes til succes på alverdens store musikscener, ligesom han efterhånden er ved at have opbygget en solid skuespillerkarriere.
Udover at være en af verdens største musikstjerner, målt både rent kommercielt og på popularitet, har han nu vundet hele fire Emmy Awards for sit skuespil, der i de senere år har fyldt mere og mere i superstjernens karriere.
Timberlake har blandt andet haft større roller i store film som The Social Network, Bad Teacher og Friends With Benefits, ligesom han flere gange har været med i det forrygende sketch-show Saturday Night Live.
Og det var netop for sit engagement i Saturday Night Live, Timberlake i weekenden blev belønnet med hele to Emmy priser. Han vandt selv for Bedste gæstestjerne i en komedie serie og sammen med Seth Meyers, John Mulaney og Katreese Barnes vandt for Bedste originale musik for en sang, Timberlake fremførte på showet.
Seth Meyers, der er en af hovedforfatterne bag SNL, modtog prisen på hele holdets vegne og kunne ikke lade være med at joke lidt med Timberlake.
– Justin Timberlake ville rigtig gerne have været her for at modtage prisen. Men vi sagde nej, folk vil alligevel meget hellere se forfatterne, sagde Meyers ifølge Deadline.com, da han modtog prisen.
Udover at være megastjerne på både musikscenen og det store lærred, har Justin Timberlake fingrene i en masse forskellige forretningsideer; blandt andet er han medejer af tre restauranter i USA ligesom han har sit eget tequila-mærke, 901, og har lanceret et tøjmærke, William Rast. En produktiv og entreprenant ung mand.
Til vinter kan Justin Timberlake opleves i biografen, hvor han spiller hovedrollen i sci-fi krimien In Time.