Kan The O.C. vende tilbage til tv?

I fire sæsoner fulgte serien The O.C. privilegerede amerikanske teenagere, i den Californiske velhaver-region Orange County. Ryan, Marissa, Summer, Seth og alle de andre havde lige så mange problemer som alle mulige andre unge, de havde bare flere penge.
The O.C. lukkede i 2007, efter en af seriens stjerner, Mischa Barton, forlod serien i utide, for at få skub i en filmkarriere. Barton spillede rollen som den forkælede og grænsesøgende Marissa Cooper.
Men det er ikke sikkert det er slut med The O.C. for altid. For nu siger Adam Brody, som spillede Seth Cohen, at han er frisk på at vende tilbage til Orange County.
– Helt sikkert – det ville jeg gerne. Det ville være sjovt, siger Adam Brody til magasinet GQ .
Brody har heller ikke fundet den samme succes siden 2007, som han fik i The O.C. En optræden i filmen Scream 4, og en del mindre profilerede film er det blevet til.
Resten af Holdet fra The O.C. har også haft blandet succes siden 2007. Bedst er det gået Ben McKenzie, der spillede utilpassede Ryan i serien. Han har nu fast job i serien Southland.
Mischa Barton fik slet ikke det håbede ud af sit tidlige exit fra Orange County. Faktisk er det svært at sætte fingeren på en eneste rolle hun har haft siden da, som har været værd at se. Der var lige en enkelt gæsteoptræden i Law & Order: SVU, men det er så også det.
Rachel Bilson, som spillede Summer Roberts i The O.C., fik et mindre gennembrud i serien. Det førte til, at hun fik sin helt egen serie sidste år. Men Heart Of Dixie, som serien hedder, har ikke leveret prangende seertal, så hun kan måske overtales til at rejse tilbage til Californien, hvis muligheden skulle byde sig.
Gense introen fra The O.C. og hør en snas af temasangen California, med Phantom Planet: