Kanal 5 viser The Killing sæson 2 i maj

Rosie Larsen blev dræbt i første sæson af The Killing, der bygger på den danske serie Forbrydelsen. Men i modsætning til Forbrydelsen, så blev Rosie Larsens morder ikke fundet i den første omgang af The Killing. I sæson to skulle den dog være god nok: Det vil blive afsløret hvem der dræbte Rosie Larsen.
Og det kan du følge med i på dansk tv fra slutningen af maj på danske Kanal 5.
Den amerikanske genindspilning af Forbrydelsen løb ind i alvorlige problemer efter den første sæson. For hvor den danske forløber havde et lukket forløb, hvor en morder bliver fundet i hver sæson, så bestemte den amerikansk pendant sig for, at holde forbryderen hemmelig og trække spændingen ud til sæson 2. Det var fans og anmeldere svært utilfredse med.
Og det kan ses på seertallene: I alt 2,5 millioner seere så med den 1. april, da det to timer lange premiereafsnit blev sendt. Det er næsten 20% færre, end det antal der kiggede med, da The Killings første afsnit blev vist sidste år. Det skriver The Hollywood Reporter.
På amerikansk er Sofie Gråbøls karakter Sara Lund blevet døbt Sarah Linden, men den islandske sweater har dog fundet vej til USA. Linden og partneren Stephen Holders intense jagt på den bestialske morder i The Killing begynder på Kanal 5, søndag den 20. maj klokken 22.

I rollerne som de to efterforskere er det stadig Mirielle Enos, kendt fra serien Big Love og den halvt svenske skuespiller Joel Kinnaman, som i slutningen af 2011 var aktuel i filmen The Girl with the Dragon Tattoo, der giver den gas. Rollerne som forældre til Rosie Larsen spilles af Michelle Forbes fra True Blood, og Brent Sexton, der har haft gæsteroller i serier som Deadwood, Lie to Me og The Mentalist.
Ud over at forlænge opklaringsarbejdet til at fylde to sæsoner, har de amerikanske forfattere også fundet en ny morder, så der skulle være noget at bliver overrasket over, hvis du allerede har set Forbrydelsen på dansk. Altså forudsat at holdet bag The Killing faktisk afslører morderen denne gang.