Katherine Heigl vil vende tilbage til Grey's Anatomy

Katherine Heigl var med fra begyndelsen af Grey’s Anatomy, som åbnede i 2005. Hun forlod serien igen i 2010, for at hellige sig familien og de romantiske film-komedier.
Siden har hun fasthold, at hun synes en tilbagevenden til serien ville føles manipuleret. Men nu har hun skiftet mening, og hun har endda bedt folkene bag serien om at lede efter en mulighed for at hun kan vende tilbag til Grey’s Anatomy.
– Jeg har sagt til dem, at jeg gerne vil vende tilbage. Men det at styre en tvserie og balancere med 40 forskellige historier er så kompliceret, så jeg ved ikke hvordan det passer ind i deres vision for denne sæson eller den næste, siger Katherine Heigl til E!
Hvis Katherine Heigl kan få sin vilje, så vil hun gerne se en revitaliseret Izzie Stevens vende tilbage til Seattle Grace hospitalet.
– Min ide er, at hun faktisk regner den ud, finder noget succes og klarer sig rigtig godt på et andet hospital. Hun var altid omskiftelig og derfor var hun altid et par skridt efter bolden, og jeg vil gerne se hende vende tilbage og tage magten tilbage, fortæller Katherine Heigl og uddyber:
– Jeg vil virkelig, virkelig, virkelig gerne se hvordan det er gået Izzie. Jeg vil gerne vide hvad der hændte hende, hvor hun tog hen og hvor hun er nu.
Da Heigl forlod Grey’s Anatomy fortalte hun, at hun havde svært ved at balancere familien og karrieren. Dengang havde hun netop adopteret et barn sammen med sin mand og hensynet til dem vandt over karrieren. Men nu er der altså bedre til til begge dele.