Kelsey Grammers nye serie Boss lukker

Tredje gang blev ikke lykkens gang for Kelsey Grammer efter Sams Bar og Frasier. For hans nye serie Boss bliver nu lukket af tvkanalen Starz, der ikke længere kan leve med de lave seertal.
Der er sendt i alt 18 afsnit af Boss på to sæsoner og finale-afsnittet trak under en halv millioner seere til. Derfor slukker serien længe før håbet.
Kelsey Grammer har måske opbrugt alt sit tv-held allerede; Sams Bar fik hele 11 sæsoner på tv og det samme gjorde  Frasier, der havde Grammer i den alt-dominerende hovedrolle. Han gjorde det dog fornemt i Boss, faktisk så fornemt, at han i januar fik en Golden Globe pris for bedste mandlige hovedrolle i en tvserie. Det var bare ikke nok til at fange seernes interesse.
I Boss spillede Grammer en alvorlig rolle som borgmester i Chicago, der gør hvad der skal til for at bevare magten samtidig med han slås mod en livstruende sygdom, som ingen kender til. Serien har fået masser af roser fra anmelderne, der er vilde med Kelsey Grammer i en mere dyster, magtsyg og kompromisløs rolle.
– Efter megen overvejelse har vi truffet den svære beslutning ikke at gå videre med Boss. Vi forbliver stolte af den prisvindende serie, det fantastiske hold af skuespillere og forfattere og vi er taknemmelige overfor Kelsey Grammer og seriens skaber Farhad Safinia, lyder det fra tvkanalen Starz.
Det er ikke sikkert det er helt slut med Boss endnu. Der er angiveligt lige nu forhandlinger om at lave en to timers tv-film for at runde Boss ordentligt af.