Kevin Bacons dramaserie The Following er det nye 24 Timer

The Following har Kevin Bacon i hovedrollen, som en FBI agent, der jager en seriemorder, spillet af James Purefoy. Og The Following har alt det der skal til for at blive det nye svar på serien 24 Timer, lyder det fra en af cheferne på kanalen FOX.
– The Following kommer fra Kevin Williamson, der skabte Dawson’s Creek og Scream filmene, og han har alle de værktøjer der skal til, siger Kevin Reilly fra Fox.
Det nye svar på 24 Timer er en hæsblæsende blanding af thriller og horror, som er bygget til at holde seernes opmærksomhed fanget i ugevis. Modsat mange krimiserier, så får man i begyndelsen af sæsonen at vide hvem der har begået de bestialske mord. Og så går jagten.
– Vi fik tilbudt en ide om et meget serieopdelt show om at fange en seriemorder. Og pilotafsnittet endte med at blive helt fantastisk. Serien skal køre 15 uger i træk og vi tror på den bliver det nye 24 Timer, siger Kevin Reilly.
Kevin Bacon, der ikke har gjort sig meget på tv de senere år, var glad for at sige ja til rollen, og på Fox kan man også mærke, at flere store stjerner er villige til at lave tv. The Following får først premiere på FOX i 2013, hvilket fortæller den skal køre i et langt stræk hen over foråret.
Se traileren til The Following her: