Kevin Costners nye serie sætter amerikansk rekord

Premieren på den nye miniserie Hatfields & McCoys er med 17 millioner seere den mest sete serie nogensinde på amerikansk kabel-tv.
Hatfields & McCoys har Kevin Costner og Bill Paxton i hovedrollerne, og handler om to legendariske familier, Hatfield og McCoy, der bekriger hinanden i årtier i 1800-tallets USA.
Miniserien sendes på kabelkanalen History Channel, og premierens seertal slog finaleafsnittet af The Walking Dead, der hidtil havde seer-rekorden for tvserier. Det skriver deadline.com.
Hatfields & McCoys bygger på en sand historie der fandt sted i de amerikanske stater Kentucky og West Virginia. Kevin Costner både producerer og spiller hovedrollen i Hatfields & McCoys, som er lavet i tre afsnit. Kevin Costners band, Modern West, har også skrevet musikken til den 6 timer lange serie.
History Channel er naturligvis glade for Hatfields & McCoys succes.
– Vi har længe følt at History Channel burde have sin egen historiske dramaserie. Og vi synes virkelig vi har fået en skarpladt udgave med Hatfields & McCoys, lyder det fra Nancy Dubuc, chef for History Channel.