Kiefer Sutherlands nye serie får online spinoff serie

I Touch spiller Kiefer Sutherland en far til en autistisk søn, som kan forudsige fremtidige hændelser. De hændelser prøver Kiefer at afkode for at redde menneskeliv.
Serien debuterede i foråret og har netop fået grønt lys til endnu en sæson, der skal begynde til efteråret. Samtidig med sæsonfinalen på Touch, er der premiere på en helt ny online pendant til Touch. Den hedder Daybreak, og er Touch-skaber Tim Krings seneste forsøg på at udvide Touch-universet.
Daybreak kommer kun online og der er ingen direkte sammenhæng mellem Touch og den nye online serie. De vil altså ikke dele skuespillere, men stilen og emnerne vil være de samme.
Daybreak bliver beskrevet som ‘en serie online-film om magien ved teknologi og en global sammensværgelse om at kontrollere et gammelt objekt, kaldet en dodecahedron’.
I serien Touch har Tim Kring netop introduceret en dodecahedron – der er et 12-sidet objekt, som menes at huse magiske kræfter. Og den dodecahedron bliver bindeledet mellem Touch og Daybreak.
– Du kommer til at se objektet igen i sæsonfinalen af Touch og samme dag  fortsætter fortællingen i det første afsnit af Daybreak, fortæller Tim Kring på sin blog.
Sarah Roemer (The Event) og Ryan Eggold (90210) spiller hovedrollerne i Daybreak, der bliver instrueret af Jon Cassar, der også var med til at lave serien 24 Timer. Serien følger Ryan Eggolds karakter Ben Wilkins.
– Basalt set bliver Ben Wilkins liv vendt på hovedet på grund af en dodecahedron. Det er en fantastisk historie, med en masser drejninger, forklarer Tim Kring.
Daybreak får premiere samtidig med sæsonfinalen af Touch den 31. maj.