Kom med Coster-Waldau bag kameraet på Game of Thrones

Se, hvordan HBO har båret sig ad med at skabe den fantastiske verden, der gør Game og Thrones så fuldstændig enestående.
Ikke siden Peter Jacksons brillante filmatiseringer af J. R. R. Tolkiens Ringenes Herre-trilogi, har der været så store forventninger til en filmatiseringen af en bog, som der har været til fantasy-serien Game of Thrones.
Serien, der er baseret på George R. R. Martins syv A Song of Ice and Fire bøger, har fået en rigtig flot modtagelse af både de amerikanske tvseere og anmeldere, der alle er begejstrede for jagten på magten i kongeriget Westeros.
Særligt de helt fantastiske og virkelig gennemførte kulisser gør serien ekstra stærk og er med til at skabe et unikt og fortryllende fantasti-univers, der gør Game of Thrones til noget ganske specielt – og yderst seværdigt.
I denne 25 minutter lange video får du et indblik i tilblivelsen af tvserien Game of Thrones, og ikke mindst masser af interviews med danske Nikolaj Coster-Waldau, stjernen Sean Bean, seriens øvrige skuespillere, instruktører og mange andre.
Se videoen her – og glæd til at se serien!