Komedie om bordtennis fra manden bag The Fast And The Furious filmene

Der var angiveligt heftig budkrig, for at få lov til at lave Justin Lins nye tvserie, om en bordtennis-stjerne, der skal prøve at få livet til at hænge sammen uden for linjerne af det grønne bordtennis-bord. Den budkrig vandt den amerikanske tvstation NBC.
Justin Lin er ikke ueffen når det kommer til komedier. Han har instrueret en lille håndfuld afsnit af den den sjove og (herhjemme) ret oversete komedie Community. Men han har brugt det meste af sin tid på at lave film om undergrunds bilvæddeløb, i de fem film i The Fast And The Furious-serien.
Den sjette film i serien, der har Vin Diesel i en af hovedrollerne, skal Justin Lin også instruere.
Ideen til bordtennis-serien, der foreløbig bare hedder Pong, har Justin Lin fået fra bogen Everything You Know Is Pong, der er en hyldest til spillet med den lille hvide plastik-bold. Men serien kommer til at handle om en bordtennis-stjerne, der lever i fordums storhedstid og nu skal prøve at finde ud af livet efter sporten.
Det første afsnit af Pong skal skrives af Michael Colton og John Aboud, der blandt andet har være drivkræfter på serien Leverage, men som ellers er ret ukendte. De to skal også producere serien sammen med Justin Lin, skriver The Hollywood Reporter.
Tvkanalen NBC arbejder lige nu også på endnu en komedieserie, som tvstjernen Ellen DeGeneres har opfundet, og som det er meningen Ellens kæreste, Portia de Rossi (Arrested Development, Ally McBeal), skal have hovedrollen i. Ellen selv har være med i flere tvserier, men nyder nu stor succes som talkshowvært.