Komedien Community bliver hevet af tvprogrammet

Troy, Abed, Jeff og alle de andre i læsegruppen, der udgør kernen i serien Community, har fået nogle dårlige nyheder. For tvstationen NBC, der sender serien, har hevet komedien af programfladen.
Så vidt vides, er der ikke tale om en aflysning af serien – i hvert fald ikke endnu. Men efter nytår, hvor serien almindeligvis skulle  begynde på anden halvdel af sæsonen, bliver Community nu pillet af programfladen, for at gøre plads til en anden komedie, som vender tilbage efter en længere pause.
Det er Tina Fey, Tracy Morgen og Alec Baldwin der bliver gjort plads til ved at suspendere Community. For komedien 30 Rock får sen debut i år fordi Tina Fey har været gravid og det har passet dårligt med optagelserne. Derfor har man udskudt premieren til efter nytår, og gjort den kommende sæson af 30 Rock lidt kortere.
Der er endnu ingen informationer om hvad Communitys skæbne bliver, lige nu er serien bare hevet af programfladen på ubestemt tid. Community er ingen stor seer-magnet for tvkanalen NBC, men til gengæld er den populær hos de eftertragtede unge seere, som der er gode reklamepenge i at tiltrække for tvstationerne – og så er der mange der følger serien online.
Den nye forkortede sæson af 30 Rock får premiere i USA den 12. januar.