Kommer Private Practice tilbage med en 6 og sidste sæson?

Dramaserien Private Practice er lige på nippet til at få grønt lys til endnu en sæson. Det har set sort ud for Private Practice længe, men på det seneste har serien oplevet en stigning i seertallene. Det kan være lige det der skal til, for at serien kan få lov at lukke og slukke med en sidste sæson.
Ifølge deadline.com tyder det på, at Private Practice får en slut-sæson på 13 afsnit. Det er ikke umuligt at serien får en fuld sæson, men seriens stjerne Kate Walsh skrev for nylig under på en ny kontrakt, der kun binder hende til at lave 13 afsnit. Kate Walsh spiller Addison Montgomery i serien, der også har Taye Diggs, Amy Brenneman og Tim Daly på holdet.
Private Practice bliver vist på kanalen ABC, og der vil cheferne ikke tage en beslutning om seriens fremtid, før man har set alle sine nye pilotafsnit igennem – altså fået et overblik over hvilke serier man har i spil til næste sæson.
KaDee Strickland, der spiller der spiller Charlotte King i Private Practice, har for nylig afvist, at serien lukker efter denne sæson.
– På grund af den måde serien ender i denne sæson mener jeg, at en forlængelse af Private Practice vil tjene os bedst, siger hun om serien, der oprindeligt startede som en spin-off fra Grey’s Anatomy.