Kongen af Queens-stjerne med i Two And A Half Men

For et par uger siden var Patton Oswald med i opløbet til årets Oscar-nomineringer, men blev siet fra i sidste øjeblik. Oswalt var med i opløbet for sin rolle i filmen Young Adult, med Charlize Theron i hovedrollen. Den ære missede Oswalt altså, men til gengæld kan han nu vende tilbage til tv-komedie.
Patton Oswalt spillede en fast rolle som Spence Olchin i komedien Kongen af Queens, nu venter en mindre rolle i den revitaliserede udgave af Two And A Half Men.
Patton Oswalt skal spille en tidligere samarbejdspartner og gammel bekendt af Ashton Kuthers rolle Walden Schmidt – angiveligt har de to den samme slags forhold som to af folkene bag Apple Computers.
Two And A Half Men forfatterne beskriver forholdet mellem de to, som det mellem Steve Jobs og Steve Wozniak hos Apple. Steve Wozniak var med til at grundlægge Apple og byggede to af de første af selskabets computere. Han forlod Apple i 1985, mens en anden grundlægger, Steve Jobs blev hængende som chef for hele forretningen.
Det er meningen at afsnittet med Patton Oswalt skal på skærmen den 27. februar i år.
Patton Oswalt har så småt fået gang i en filmkarriere, men han har også haft større roller i serier som United States of Tara og Bored to Death.