Kult-tvserie bliver til Johnny Depp film

Den amerikanske kultserie Dark Shadows er ved at blive indspillet som film. Og når Tim Burton er bag kameraet, er Johnny Depp som regel foran – også i Dark Shadows.
De er efterhånden et makkerpar med rigtig mange store Hollywood-produktioner bag sig, skuespiller Johnny Depp og instruktør/producer Tim Burton. Sammen har de to blandt andet lavet store succeser som Edward Saksehånd, Corpse Bride, Ed Wood, Sweeney Todd, Sleepy Hollow, Charlie og chokoladefabrikken og Alice i Eventyrland.
Deres næste projekt sammen er en filmatisering af den klassiske amerikanske kult-tvserie Dark Shadows, der tilbage i 1960’erne blev ekstremt populær og var det første tv show, der introducerede spøgelser, vampyrer, varulve, zombier, hekse, parallel-universer og andre overnaturlige elementer.
– Og allerede der tænker man, at det kan Tim Burton og Johnny Depp få en masse godt ud af!
Johnny Depp har tidligere udtalt, at han som barn var så fascineret af en af seriens figurer, vampyren Barnabas Collins, at han ønskede at han var ham – og det får han så nu endelig lov til, hvilket han ser rigtig meget frem til.
– Jeg er meget spændt på at skulle filme den. Det er et projekt, som Tim og jeg har talt om i efterhånden mange år, fordi vi begge er fans af serien. Som børn løb vi altid hjem fra skole om eftermiddagen for at komme hjem og se den her gotiske tvserie med vampyrer og alting, siger Johnny Depp til det amerikanske nyhedssite collider.com.
Der er flere gode navne på plakaten sammen med Depp, blandt andet Helena Bonham Carter, som også er en efterhånden fast del af Depp/Burton setup’et; hun var også med i både Sweeney Todd, Alice i Eventyrland, Charlie og chokoladefabrikken og Corpse Bride. Derudover kan du også se blandt andet Chloe Moretz (Kick-Ass, (500) Days of Summer), Eva Green (Casino Royale, Det Gyldne Kompas, Kingdom of Heaven) og Michelle Pfeiffer (Scarface, Dangerous Minds).
Dark Shadows er makkerparret Johnny Depp og Tim Burtons ottende film sammen. Den forventes at få premiere til maj næste år.