Lønstrid truer Dexters fremtid

I søndags slog sæsonpremieren på Dexter alle rekorder. I dag er forhandlingerne mellem Showtime og seriens store stjerne, Michael C. Hall, brudt sammen, hvilket potentielt kan lægge den populære serie i graven efter denne sæson.
Premieren på den sjette sæson af Showtimes største serie Dexter, satte i søndags nye seerrekorder for en sæsonpremiere på en af Showtimes egne shows. Det gjorde den, da 2,2 mio. seere havde tunet ind på netværket for at se den serie-myrdende kriminaltekniker Dexter Morgan på arbejde, hvilket er hele 24 procent flere seere, end premieren på sæson fem havde for et år siden.
Men det er ikke nok til, at Showtime vil bøje sig for Michael C. Halls lønkrav, og derfor risikerer sæson seks nu at blive den sidste med den populære fritids-morder.
Ifølge Deadline.com er lønforhandlingerne mellem Showtime og Michael C. Hall nemlig brudt sammen, og da Halls kontrakt udløber efter indeværende sæson, kan serien altså pludselig nærme sig sin afslutning.
Forhandlingerne har stået på igennem en længere periode uden at de to parter er blevet enige om betingelserne for en forlængelse. Angiveligt kræver Michael C. Hall 24 millioner dollars for at lave yderligere to sæsoner, hvilket Showtime ikke vil honorere. Deres tilbud på 20 millioner dollars vil gøre Hall til en af de højest betalte skuespillere på kabel-tv overhovedet, men han har endnu ikke accepteret udspillet.
En kilde siger dog til Deadline, at ledelsen i Showtime endnu er ganske fortrøstningsfulde og tror fast på, at man nok skal nå til enighed om en aftale. En løsning kunne eventuelt være at lave en enkelt sæson mere i stedet for to, hvilket også vil give Hall mulighed for at prøve kræfter med blandt andet Broadway musicals, hvilket igennem længere tid har været et stort ønske for ham.
Michael C. Hall vandt sidste år en Golden Globe for sin rolle i Dexter.