Larry Hagman om ny Dallas-serie: JR har slet ikke ændret sig

Larry Hagman er efterhånden blevet 80 år gammel, men han behøver heller ikke bruge unødige kræfter på at sætte sig ind i rollen som JR Ewing, når serien Dallas bliver genopfundet i år. For han spiller præcis den samme JR Ewing, som han gjorde i 1978, da serien debuterede.
– Han har ikke ændret sig overhovedet. Det er jeg meget glad for og det er meningen forfatterne vil bevare det sådan, siger Larry Hagman til Collider.com.
Samtidig fortæller Hagman, at hans rolle i serien ofte vil fokusere sig om JR Ewings forhold til sønnen John Ross, spillet af Josh Henderson.
– Vi lærer hinanden at kende i serien. Vi begynder i opdagelses-fasen og han opdager mere om JR end han har det godt med, fortæller Larry Hagman.
En anden skuespiller gentager også sin rolle fra den originale udgave af Dallas. Det er Patrick Duffy, der spiller rollen som Bobby Ewing, og som også er kendt fra serien Step By Step, hvor han spillede over for Suzanne Somers. Han er nervøs for sin tilbagevenden til Dallas.
– Når vi gentager serien er der en risiko for vi kan ødelægge det. Og hvis den nye serie ikke klarer det, så kommer hele verden til at høre om det, siger Patrick Duffy.
Den nye udgave af Dallas fokuserer på generationen af Ewing-familien, der er vokset op siden den gamle serie sluttede. Men det handler stadig om olie og magt og der er masser af intriger. Jordana Brewster (The Fast And The Furious), Jesse Metcalfe (desperate Housewives) og Linda Gray, i rollen som Sue Ellen Ewing, er også med når Dallas vender tilbage.
Dallas bliver genoplivet på tvkanalen TNT, som er med i flere kabel-tv pakker herhjemme, men TNT har endnu ikke meldt ud, om Dallas bliver sendt på den danske kanal.