Laurence Fishburne forlader CSI

Efter to en halv sæson som Crime Scene Investigator i rollen som Dr. Raymond Langston forlader Laurence Fishburne efter denne sæson CSI.
Den super populære kriminalserie CSI gjorde for to et halvt år siden et regulært scoop, da de skrev kontrakt med Hollywood-stjernen Laurence Fishburne, der nok er bedst kendt fra sin rolle som Morpheus i Matrix-trilogien.
Sidste år forlængede den Oscar-nominerede stjerneskuespiller sin kontrakt for endnu en sæson – men nu er det slut, skriver deadline.com. Fishburne vil tilbage til filmlærredet og forlader dermed sin rolle som Dr. Raymond Langston efter i 61 CSI-afsnit at have opklaret bestialske mord i Syndens By, Las Vegas.
En kilde tæt på serien siger til deadline.com, at man desværre nok havde regnet med, at det ville gå sådan, da Fishburne sidste år kun ville underskrive en etårig kontraktforlængelse.
– Ingen forventede, at han ville være på tv showet i 7 år – det er Laurence Fishburne, vi snakker om, siger altså en kilde fra CSI.
Laurence Fishburne er i midlertid ikke den eneste stjerne, hvis kontrakt udløb i sidste måned. Marg Helgenberger, der havde en mindre konflikt med superstjernen Justin Bieber, da han havde en gæsterolle i serien, har således også kontraktudløb. Hun forventes dog i modsætning til Fishburne at underskrive en ny kontrakt og vende tilbage i den kommende sæson.
Laurence Fishburne blev hentet til CSI for mere end to år siden, da den populære William Petersen, der spillede team-chefen Gil Grissom, forlod serien. Amerikanske medier forventer derfor, at der nu skal et stort navn ind for at erstatte Laurence Fishburne.
Tvserie.dk skal naturligvis nok holde dig opdateret på udviklingen.
Du kan til efteråret se de første afsnit af den 12. sæson af CBS-serien, der i den netop afsluttede sæson gennemsnitligt havde mere end 13,5 millioner amerikanske seere til hvert afsnit.
Næste gang du kan opleve Laurence Fishburne, er i den kommende Steven Spielberg-film Contagion.