Legendarisk Dallas-stjerne: I rør ikke mine øjenbryn

Tvkanalen TNT har genoplivet den klassiske dramaserie Dallas og givet den nyt liv. Larry Hagman var med i den oprindelige serie og han har fået lov at gentage sin rolle som JR Ewing i 2012-udgaven.
Larry Hagman er blevet 80 år gammel, og hans øjenbryn er blevet så buskede, at det har skabt debat blandt seriens fans. Der er endda en fan, som har lavet en falsk twitter-konto, der fortæller om livet set gennem de buskede øjenbryn. Men det får ikke Hagman til at finder en trimmer frem!
– Det første Larry sagde da jeg mødte ham første gang var: Vi klipper IKKE mine øjenbryn. Vi vedligeholder dem og friserer dem, siger Lynn Barber, der er ansat som make-up artist på Dallas, til ugebladet Entertainment Weekly.
Den make-up ansvarlige lader også forstå, at det nok ville være noget af en opgave, hvis øjenbrynene skulle klippes helt i bund.
– De er stærkere og bedre end nogensinde. Når vi ældes mister vi for det meste øjenbrynene. De bliver tyndere. Larrys er nærmest gået den anden vej. Jeg kan ikke forestille mig ham uden dem, lyder det fra Lynn Barber.
De genstridige hår har af og til deres eget liv, der kræver skum eller voks for at få den helt rigtige form til optagelserne. Og de skal helst ligne djævlehorn lidt for at underbygge JR Ewings personlighed, afslører Lynn Barber.
Du kan se den nye 2012 udgave af Dallas på Kanal 4 når den får premiere den 7. august.