Lost: Se den 'slettede' scene der forklarer hele handlingen

Selv fans af serien Lost kan have svært ved at forklare hvad seriens slutning betød. Lost varede efter seks lange og spændende sæsoner, der ofte bød på langt flere spørgsmål end svar. Det har skaberne af serien også selv været inde på. Men da Lost hittede krævede stationen der viste Lost at serien skulle trækkes serien ud, fordi man ville holde på seerne, og det gjorde historiefortællingen svær.
På den netop overståede Comic Con festival, der er en årlig begivenhed Californien for fans af film, tv og tegneserier, er Lost stadig et tema. De to skabere af serien, Damon Lindelof og Carlton Cuse, havde det de selv kaldte en ‘slettet scene’ fra Lost med til de mange Lost-fans.
Scenen skulle angiveligt have været med i første sæson af Lost, lige da vores strandede helte finder den meget omtale luge i jorden på øen. Havde vi fået klippet at se dengang, havde det nok ikke givet meget mening, men nu gør det sig ret godt!
Det er dog ikke hele sandheden. Klippet er selvfølgelig lavet efterfølgende. Det er ment som en kommentar til den langvarige debat, der har været efter Lost sluttede, om hvad slutningen egentlig betød. Og som et fiktivt bevis på, at forfatterne ikke bare fandt på det hele undervejs men faktisk havde en plan hele tiden.
Her et år efter Lost sluttede svarede de to skabere altså på spørgsmål fra en masse Comic Con fans, og der indgik videoen som ‘bevis’ på at de to hele tiden havde en plan for hvad der skulle ske med lugen i jorden, røg-monsteret, tidsrejserne og alt det andet sære, der foregik på øen.
Se klippet her: