Lost stjerne risikerer voldssag for overfald på kvinde

Matthew Fox, som de fleste nok kender bedre enten som Jack Shephard fra Lost eller Charlie Salinger fra Vi bli’r i familien, har rodet sig ud i noget rigtig møg.
Ifølge Tmz.com har skuespilleren i lørdags angiveligt overfaldet en kvindelig buschauffør under et besøg i Cleveland, Ohio, og kan derfor se frem til at blive mødt med en tiltale for vold.
Den kvindelige buschauffør, Heather Bormann, var i lørdags chauffør for en privatfest, der foregik ombord i bussen, altså en rigtig party-bus. Den fest ville Fox altså gerne være en del af, men det ville Bormann ikke være med til. Den besked var Matthew Fox simpelthen for fuld til at forstå.
– Han lugtede ligesom en bar og blev bare ved med at stirre på mig med munden på vid gab uden at sige et ord. Så jeg blev nødt til at sige til ham ‘hør her, makker, du bliver nødt til at smutte. Du kan ikke komme ind her. Og så begyndte han at slå ud efter mig, siger Heather Bormann til Tmz.
Og så udviklede det sig lige pludselig, da Bormann slog igen!
– Jeg slog ham en gang på kæben, og så spyttede han blod. Han nærmest snublede baglæns. Det var helt i selvforsvar og den eneste måde, jeg kunne beskytte mig selv på og undgå at en mand tæskede en kvinde, siger Bormann.
Heather Bormann har i dag fortalt TMZ.com, at hun helt sikkert vil lægge sag an imod superstjernen. Du kan se en video med den kvindelige buschauffør hos TMZ lige her.
Matthew Fox – han har sjovt nok været helt usynlig siden episoden.