Lovende ny Spielberg-serie får en sæson mere

Mere end seks millioner ugentlige amerikanske tv-seere kan ikke tage fejl.
Det må være devisen hos tv-stationen TNT, der nu – efter blot fire afsnit – har forlænget det Steven Spielberg producerede science fiction drama Falling Skies med endnu en sæson bestående af ti episoder.
De flotte seertal har gjort, at Falling Skies er sommerens hotteste nye drama på amerikansk tv, skriver tvline.com. Derfor er TNT naturligvis også meget begejstrede for at kunne forlænge serien.
– Falling Skies er en helt enestående serie, lige fra den ambitiøse storytelling over den stjerne-besatte rolleliste til produktionsholdet og den enorme internationale succes, fortæller Michael Wright, vicedirektør i TNT, og ser i samme åndedrag frem til at se serien fortsætte på kanalen:
– Vi når ud til nye seere med Falling Skies, og ser hver uge frem til at se, hvor den fascinerende og spændende serie tager os med hen, siger Wright ifølge tvline.com.
Falling Skies foregår i en verden, der er helt i knæ seks måneder efter et angreb af altødelæggende rumvæsner.
Hovedrollen i Falling Skies spilles af Noah Wyle (Skadestuen). Wyle spiller historieprofessoren Tom Mason, der er alenefar til tre sønner. Mason er næstkommanderende i den civile militante gruppe modstandsgruppe 2nd Massachusetts Militia Regiment, der sammen flygter fra rumvæsnerne i det post-apokalyptiske Boston. 
Tom Mason har dog også en mere personlig agenda – udover at holde sig selv og sin familie i live –  i det ene af hans tre sønner holdes fanget af rumvæsenerne, og Tom Mason går derfor sideløbende også på jagt efter ham.
Som det ofte er med Spielberg-produktioner, er Falling Skies en fantastisk flot produceret og velfortalt, spændende historie. Du kan læse meget mere om Falling Skies på seriens officielle hjemmeside.
Den nye sæson forventes at få premiere til næste sommer. Endnu har ingen dansk tv-station lagt billet ind på den populære Spielberg-serie, men mon ikke det kun er et spørgsmål om tid – sådan går det som regel, når mr. Spielberg har haft fingrene i et projekt.