Mad Men begynder nye optagelser i næste måned

Så skulle den vist være god nok: Mad Men er godt på vej med seriens femte sæson. Tidligere i år forlød det ellers at serien var for dyr at producere, og tvstationen AMC kunne ikke enes med seriens skaber Matt Weiner om ny kontrakt: men nu begynder optagelserne af nye afsnit.
I et interview med The Wrap siger Christina Hendricks, der spiller Joan Holloway i Mad Men, at hun skal tilbage i de stramme kjoler og ind de små kontorer fyldt med tobaksrøg og whiskey-sjusser i næste måned.
– Det skulle være om mindre end en måned, vil jeg tro. Vores forfattere er tilbage så det er et godt tegn. Men jeg talte med Matt Weiner i går og der er stadig ikke fastlagt en dato, siger Christina Hendricks.
[poll id=”1″ type=”result”]
Den melding bliver nu fulgt op af en anden af de smukke skuespillerinder fra Mad Men. January Jones, der spiller Don Drapers kone Betty i serien, siger, at forfatterne lige er vendt tilbage, og at de nye afsnit skal begynde optagelser i juli.

Don Drapers kone er blevet gravid

January Jones er blevet gravid i pausen mellem sæson fire og fem. Men om den graviditet skal skrives ind i serien, ved den blonde skuespillerinde, der i Mad Men allerede har tre børn med Don Draper, ikke noget om.
– Mit gæt er lige så godt som nogen andens. Jeg har ingen idé om hvordan de vil håndtere det. Det bliver interessant, siger hun til E! online.
Visningen af de nye Mad Men afsnit er udskudt til begyndelsen af 2012, som følge af de kontraktforhandlinger, der trak ud i foråret, men som nu er overstået.