Mad Men sæson 5: Er Don Draper gået tilbage til ekskonen?

Det første afsnit af Mad Men sæson fem kommer til at hedde A Little Kiss, et lille kys. Og det er ikke tilfældigt, fortæller skaberen af Mad Men, Matthew Weiner om det to timer lange premiereafsnit.
– Jeg kan gode lide af et afsnits titel hænger sammen med handlingen, for at det lige kan fange din interesse, siger Matthew Weiner.
Og da afsnittet hander om et lille kys, kan man begynde at spekulere i hvem der er i centrum. Da vi forlod Don Draper (Jon Hamm) ved udgangen af sæson fire af Mad Men, befandt han sig i en øm situation overfor ekskonen Betty, spillet af January Jones. Og det kan meget vel være her, det lille kys spiller ind.
– Han er måske sammen med Betty nu. En af mine favorit-scener fra sidste sæsons finale var, da Betty tilbød sig til ham igen. Og lad os bare se det i øjnene, de to ser virkelig godt ud sammen, siger Matthew Weiner.
Sæsonpremieren på sæson 5 af Mad Men finder sted den 25. april på tvstationen AMC.  Men så er der også gået næsten halvandet år, siden det sidste nye afsnit af serien, der kom i oktober 2010. Den lange pause har givet mulighed for at sætte tankerne i gang hos nogle af seriens stjerner, for eksempel vil January Jones gerne have at hendes fortolkning af Don Drapers ekskone Betty, får en lidt bedre modtagelse når Mad Men vender tilbage.
– Jeg tror, at som tilskuer har man forståelse for hendes kamp for at finde lykken. Det er en løbende proces, siger January Jones til tvguide.com.