Mad Men skaber: Jeg har planlagt en slutning på serien

· 1 min læsning

Matthew Weiner har orden i sit tv cv. Lige nu er han mande bag hitserien Mad Men og før det var en en central del af holdet bag en af de mest anerkendte tvserier, The Sopranos. Derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at Weiner allerede har tænkt over hvordan han kan lukke serien om Don Draper og kollegerne på reklamebureauet Sterling Cooper Draper Pryce.
For der skal en bestemt slutning til, for at seriens figurer kan leve videre på den rigtige måde i folks hoveder, mener Matthew Weiner.
– Jeg har et sted, følelsesmæssigt, hvor jeg vil have det til at slutte, og jeg har et billede af hvordan jeg vil efterlade karaktererne i folks hoveder. Og den ide har jeg haft i halvandet til to år, siger Weiner til avisen New York Times.
Mad Men var det helt store navn, da Emmy-nomineringerne blev afsløret for nylig. Serien blev den mest nominerede tvserie og kan stryge af sted med hele 19 Emmy-priser hvis den vinder i alle kategorier.
Det store skulderklap kom bag på Weiner, som fastholder at seriens seere er grundlaget for successen og at den slutning serien får, kommer an på netop publikum.
– Der er ikke noget gigantisk spørgsmål, der mangler at blive besvaret. Jeg mener ikke serien er bygget sådan op. Jeg ved den virker mystisk, og den virker som om den spiller på at publikum ikke ved hvad der sker om lidt, men sådan ser jeg det ikke, siger Matthew Weiner.
Det er ikke så længe siden Mad Men blev forlænget med endnu et par sæsoner, men fordi forhandlingerne trak ud, er optagelserne først ved at komme i gang, og derfor vil der ikke være nye afsnit af Mad Men før i begyndelsen af 2012.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning