Mad Men stjerne: Miliardær-slagsmål skyld i vores lange pause

Den 25 marts er 18 måneders ventetid endelig forbi. For så er der premiere på den nye sæson af Mad Men – hele halvandet år efter den seneste sæson sluttede.
Men der er der kun én grund til at pausen blev så lang, mener Jon Hamm, der spiller hovedrollen som Don Draper i Mad Men.
– Sådan nogle beslutninger bliver taget af nogle, der tjener meget mere end jeg. Jeg har før beskrevet det og så kom jeg i problemer, så nu gør jeg det igen: Når milliardærer slås, så tager det meget længere at blive enige. Så der var nogle meget rige folk der bestemte hvor længe vi skulle være væk fra skærmen, sagde Jon Hamm da han besøgte David Lettermans talkshow; The Late Show.
Der har været uenighed mellem Mad Men-skaber Matthew Weiner, Lionsgate, der producerer serien og tvkanalen AMC der viser den. De kunne ikke blive enige om hvem der skulle tjene hvad, og hvor meget Mad Men måtte koste at producere.
Mad Men sæson 5 får premiere på amerikansk tv den 25. marts, og det bliver blandt andet med et forandret forhold mellem Don Draper og Christina Hendricks rolle Joan.
– Don og Joans dynamik er noget vi skal udforske i den kommende sæson. De har arbejdet sammen længe, de kender hinanden virkelig godt, og mere vil jeg ikke sige om det, har Jon Hamm tidligere sagt om den udvikling.