Mads Mikkelsen er færdig som Hannibal Lecter på amerikansk tv

Der bliver ikke nogen fjerde sæson af Hannibal med Mads Mikkelsen på amerikansk tv. Det siger Bryan Fuller, der har skabt serien.
Hannibal er tre afsnit inde i sin tredje sæson, men oplever lige nu de laveste seertal som serien overhovedet har haft, og det har ført til NBCs beslutning om at lukke for dramaet om den legendariske seriemorder med smag for menneskekød.

Fannibals håber på at redde serien med #SaveHannibal

Hannibals dedikerede fans, kaldet Fannibals, har allerede lanceret en kampagne for at redde serien, ved at overtale en af de store streamingtjenester som Netflix eller Amazon Instant til at lave endnu en sæson. Hashtagget #SaveHannibal florerer allerede heftigt på de sociale medier, og Bryan Fuller hintede da også mod, at Hannibal kan leve videre et andet sted.

Hannibal er i gang med sin sidste ret hos NBC denne sommer, men en sulten kannibal kan altid spise igen, skrev Fuller om udsigten til at lukke serien.

Tankerne om at lave en ny fjerde sæson et andet sted ligger heller ikke fjernet fra produktionsselskabet bag Hannibal, DeLaurentiis Company, som siger;

Hannibal var altid i fare for at blive lukket før tid på grund seriens indhold, men andre har udtrykt deres interesse i at arbejde videre med os.

Hannibal kan lande hos stremaingtjeneste

Amazons streamingtjeneste har allerede de gamle afsnit af Hannibal på hylderne, så derfor virker det som en logisk destination for serien. Netflix har tidligere taget nedlagte serier ind og genoplivet dem, som det skete med Arrested Development, The Killing, Longmire og andre. Sidste år købte Yahoo! også den nedlagte komedie Community og genoplivede den med en ny sæson på Yahoo! Screen.
Der er 10 afsnit tilbage af denne sæson af Hannibal med Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter.