Manden bag Entourage: Nu laver vi stensikkert en film

Komedieserien om skuespilleren Vincent Chase, hans slæng af venner og deres liv i Hollywood synger på sidste tv-vers. Det første afsnit af seriens sidste sæson er allerede send i USA og der er kun syv afsnit tilbage før serien er lukket.
Men bare fordi serien lukker er det ikke slut med at følge Vincent, E, Drama, Turtle og Ari. For nu virker det helt sikkert, at der også kommer en Entourage-film. Det bekræfter seriens bagmand, Doug Ellin.
– Vi laver en film. Vi gør det helt sikkert, det er bare et spørgsmål om hvornår og hvor hurtigt vi kan gøre det. Vi sætter os ned sammen og finder på noget, siger Doug Ellin til Entertainment Weekly.
Entourage er blandt andet løst baseret på skuespilleren Mark Wahlbergs erfaringer fra sin tid i Holywood. Wahlberg producerer serien og han har tidligere meldt ud at han også regner med en film.
– Jeg håber meget Entourage får chancen for at komme som film. Seere siger altid til mig, at afsnittene er for korte. Man vil tages med på en rejse, som i filmen The Hangover – den er ligesom Entourage som jeg ser det, siger Wahlberg.
Filmen er altså på vej, men i mellemtiden kan man fordrive tiden med Entourage sæson 8 der lige nu bliver vist på HBO. Se traileren for Sæson 8 af Entourage her.