Manden bag The Walking Dead: Der er planer om en fjerde og femte sæson

Zombie-serien The Walking Dead har netop taget hul på sin 3. sæson – endda til et rekord stort publikum på tvkanalen AMC. Og det publikum får efter alt at dømme lov at vende tilbage længe endnu. For der er planer om også at lave en sæson 4 og en sæson 5 af serien
Det bekræfter Glen Mazzara, der til hverdag er showrunner bag kameraet på The Walking Dead.
Faktisk siger rygterne, at serien allerede skulle have fået grønt lys til sæson 4, men tvkanalen AMC har ikke meldt noget ud endnu.
– Hvad angår historien så har vi helt bestemt nogle koncepter, der kan bringe os ind i sæson 4, og jeg har endda nogle ideer om sæson 5, som jeg ikke har delt med nogen, siger Mazzara til Assignment X.
Til hvert premiereafsnit på en ny sæson af The Walking Dead, har serien sat ny rekord for seertal til en dramaserie på amerikansk kabel-tv. Herhjemme er det DR som viser The Walking Dead, og det er også planen at DR vil vise sæson 3. Det sker formodentlig først sent i 2012 eller i begyndelsen af 2013.
Hidtil har DR HD vist  The Walking Dead, men da DR HD bliver nedlagt i det nye år er det uvist på hvilken kanal – og hvornår – DR vil vise nye afsnit af serien.