Mandy Moore klar til ny komedieserie fra manden bag Wedding Crashers

Skuespillerinden Mandy Moore har spillet med i en del film og hun har også haft gæsteroller på tv. Men nu ser det ud til hun skal være den bærende kraft i en ny komedieserie.
Tvstationen ABC har efter en budkrig vundet rettighederne til den nye komedieserie, der endnu ikke har fået et navn. Serien handler om skellet mellem den familie vi fødes ind i og den familie vi selv skaber. Mandy Moore skal spille hovedrollen, som den ene halvdel af et nygift par. Det skriver deadline.com.
Serien kommer fra forfatteren Bob Fisher, der var en af skribenterne bag filmhittet Wedding Crashers. Tidligere i karrieren var Fisher forfatter på serien Married With Children (Vore værste år).
Mandy Moore har spillet gæsteroller i komedieserierne How I Met Your Mother, Entourage og i Grey’s Anatomy. Bag kameraet vil Shawn Levy stå, han har instrueret film som Night At The Museum og Date Night med Steve Carrell og Tina Fey.
ABC er desuden ved at udvikle en tvserie om brandmænd fra skaberen af Scrubs, Bill Lawrence og et amerikansk remake af den britiske serie Surburban Shootout.