Manuskriptet til sidste afsnit af Breaking Bad stjålet

Der er stor interesse for afslutningen på en af tidens bedste serier, Breaking Bad, der slutter denne sommer. Så stor interesse, at en kopi af manuskriptet til seriens allersidste afsnit er blevet stjålet fra seriens hovedperson Bryan Cranston.
Tyveriet skete i december måned hvor der var indbrud i Cranstons bil. Politiet leder stadig efter den skyldige og manuskriptet er ikke dukket op i mellemtiden.
En af seriens andre skuespillere, Charles Barker, der spiller Skinny Pete, har i medier appelleret til at tyven afleverer manuskriptet og ikke afslører noget af handlingen.
– Du har allerede stjålet noget fra en person som er elsket af millioner af mennesker. Lad være med at gøre det værre ved at forråde serien fans og dem der laver den, siger Charles Barker til TMZ.
Den sidste portion af Breaking Bad afsnit lander på den amerikanske tvstation AMC denne sommer, hvor vi finder ud af hvor galt det hele ender for kemilæreren Walt, der har slået sig op som narkobaron.
I hvert fald har seriens skaber Vince Gilligan meldt ud, at han og holdet arbejder på at levere en slutning på serien, der er så tilfredsstillende som overhovedet muligt.