Mark Wahlberg laver Entourage 2.0: Nu med advokater

Da superstjernen Mark Wahlberg fik ideen til serien Entourage, baserede han den på erfaringerne fra sit eget liv som up-and-coming skuespiller i Hollywood. Om han også har baseret sin nye serie på egne erfaringer er nok mere tvivlsomt, men han har alligevel haft held til at sælge en ny serie om Hollywood-advokater til en tvstation.
Wahlberg, der snart er aktuelt i filmen Ted, har i hvert fald fået omsat en ide til en bestilling på et manuskript. Det er bestilt af tvstationen NBC, som gerne vil sætte serien i produktion, hvis der bliver skrevet et skarpt manus, skriver The Hollywood Reporter.
Serien har stadig ikke noget navn, men der er tale om en dramaserie, der foregår i Beverly Hills, og som handler om nogle unge advokater, og deres liv på både og udenfor kontoret. Ikke ligefrem banebrydende, sådan set på overfladen.
Walhlberg laver serien med sin faste samarbejdspartner Stephen Levinson – sammen har de to lavet både Entourage, Boardwalk Empire og en af Wahlbergs seneste film, Contraband.