Martin Short får fast rolle i How I Met Your Mother

Når syvende sæson af den populære tvserie How I Met Your Mother til efteråret tager hul på sin syvende sæson, er der en enkelt person i Marshalls liv, der ser ret anderledes ud – næsten som var han en anden person. Hvilket han faktisk også er.
I det sidste afsnit før sommerferien var Marshall (Jason Segel) tæt på at få drømmejobbet som miljøadvokat. I afsnittet blev hans potentielt nye chef spillet af den canadiske komiker Dave Foley.
Det gjorde han så godt, at seriens producere meldte ud, at de gerne ville beholde Foley i den nye sæson – hvilket måske er en tydelig hentydning til, at Marshall omsider får det job, han så længe har drømt om.
Dave Foley havde i midlertid også andre projekter i støbeskeen, og da CBS har sagt ‘go’ til komedieserien How to Be a Gentleman, der har Foley i en af hovedrollerne sammen med blandt andet Kevin Dillon (Entourage), har Dave Foley set sig nødsaget til at sige nej tak til How I Met Your Mother, skriver New York Magazine.
Det har fået holdet bag serien til at indlede jagten på en chef for advokatfirmaet – og han skulle nu være fundet. I stedet for Foley har producerne nemlig fået et endnu større canadisk comedy-navn i form af Martin Short, der har sagt ja til rollen som Marshalls chef.
Den prisbelønnede komiker, manuskriptforfatter og producer er herhjemme nok bedst kendt fra film som Mars Attacks! og De Kom, De Så, De Løb (med Steve Martin og Chevy Chase), men har også haft stor succes på sketch-shows som Second City Television og Saturday Night Live.
Og nu vender Martin Short, 61, altså tilbage til komedieserierne og How I Met Your Mother i en tilbagevendende rolle i foreløbigt næste sæson.
Mon ikke det nok skal bringe glæde på seriens canadiske bar, The Hoser Hut.