Matt LeBlanc: En genforening af Venner vil bare skuffe seriens fans

Komedieserien Venner havde gigantisk succes verden over i ti fulde sæsoner i selskab med Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler og Joey.
Og fordi vennerne har haft begrænset succes med deres skuespil-forsøg efter serien sluttede i 2004, har der flere gange varet en genforening af skuespillerne på tale. Enten på tv eller film. Men det melder Matt LeBlanc nu ret klart, at han synes er en rigtig dårlig ide.
– Jeg har ikke lyst til at se gamle Joey.  Et par fans vil sige “ja, det gik som ventet”, men de fleste vil blive skuffede. Det er bedre at lade det blive ved forestillingen siger LeBlanc til Entertainment Weekly og forklarer hvorfor:
– Venner handlede om en afgrænset tidsperiode. Tiden før man bliver gift og starter sit liv med familien. Det var den magiske tid, som alle kan relatere til. I stedet for at skulle se hvad Vennerne laver nu, vil jeg hellere forestille mig det, siger Matt LeBlanc.
Med den nye serie Episodes, har Matt LeBlanc på det seneste fundet succes udenfor Venner. I Episodes spiller han en karikeret udgave af sig selv. Serien har kastet en Emmy-nominering og en Golde Globe af sig til LeBlanc for hovedrollen.