Matthew Perry: Min nye serie er langt bedre end Mr. Sunshine

Venner-stjernen insisterer på, at hans kommende serie Go On, er langt bedre end hans seneste komedie, Mr. Sunshine.
Matthew Perry lavede selv serien Mr. Sunshine sidste år, men den overlevede kun en håndfuld afsnit, før den blev hevet af programmet igen.
Til efteråret giver Matthew Perry tv-komedie endnu en chance med Go On, hvor han spiller radioværten Ryan King, der har svært ved at komme sig over tabet af sin kone, og derfor går i gruppeterapi, hvor han møder en masse sære mennesker.
Det er Venner-forfatteren Scott Silveri, der har skabt Go On og det er blandt andet derfor den nye serie er bedre end Mr. Sunshine.
– Scott er bare en bedre forfatter end jeg er. De gode og dårlige nyheder er, at Scott har skabt et tvshow til mig, som er bedre end det jeg selv kunne lave, siger Matthew Perry.
Man kan roligt sige, at Matthew Perry har brug for et hit. For siden han blev færdig med Venner i 2004, har han godt nok lavet tv, men ingen af hans forsøg har varet specielt længe.
Perry spillede en større gæsterolle i The West Wing, som endte efter et par afsnit. Bagefter var han med i Aaron Sorkins Studio 60 On The Sunset Strip, der lukkede efter den første sæson. Og så var der altså Mr. Sunshine, der kun klarede knap en halv sæson sidste år, før den lukkede.