Matthew Perry vil have Friends-kolleger med i sin nye serie

Matthew Perry der spillede rollen som Chandler i komedien Venner, vil have sine medskuespillere fra dengang med i sin nye komedie Go On.
Perry har landet hovedrollen i komedien Go On som en radiovært, der går i gruppeterapi. Og det er ville være fantastisk hvis vennerne fra komedien Friends kommer forbi, siger han.
– Det ville være fantastisk hvis vennerne vil være med i den nye serie. Måske ikke lige i begyndelsen af serien. Serien skal lige etablere sig som noget nyt inden, siger Matthew Perry ifølge WENN.
Men når Go On har etableret sig med sit eget univers, vil Perry elske at have David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Jennifer Aniston og Lisa Kodrow på besøg.
– Lidt ude i fremtiden ville det være fantastisk. det ville jeg elske, siger Matthew Perry, der håber på succes med Go On efter hans egenudviklede komedie Mr. Sunshine blev lukket midt i første sæson sidste år.
Vennerne har haft svært ved at mødes siden Friends lukkede i 2004. Der har længe været snak om en film der skulle genforene vennerne, men det har flere af stjernerne sagt nej-tak til. Og det er da heller ikke sandsynligt, at alle vennerne dropper forbi Go On på en gang.
Matt LeBlanc har sin egen serie, Episodes, der har givet ham en Golden Globe statue, mens Courtney Cox netop har fået endnu en sæson til sin komedie Cougar Town. Lisa Kudrow fik et online hit med serien Web Therapy, der nu er omsat til en tvserie, mens Jennifer Aniston har kastet sig over romantiske komedier på film. David Schwimmer har siden Venner fundet størst succes ved at lægge stemme til en giraf i de 3 animerede Madagaskar-film.