Matthew Perrys nye serie Go On skal ikke konkurrere mod Venner

Matthew Perry vender tilbage til tvkanalen NBC, hvor han i 10 år havde stor succes som en del af holdet på Friends – eller Venner som vi kalder det herhjemme. En anden del af det hold var Scott Silveri, som skrev og producerede Friends i hovedparten af årene. Han står i spidsen for de tos nye serie Go On – men det er ikke fair at sammenligne med Venner.
– Det er klart, at tv har forandret sig meget over de senere år, så vi går efter at lave kvalitet. Vi er ikke ude på at matche de seertal som Friends fik – men vi tager dem da gerne hvis de kommer, siger Scott Silveri ifølge Entertainment Weekly.
Men der er ingen tvivl om, at Perry og Silveri går fint i spænd og kender hinanden godt fra Venner-dagene. Alligevel er der noget nyt i vente med Go On.
– Vi har meget nemt ved at arbejde sammen og den gamle energi og synergi fandt vi lynhurtigt tilbage til. Men selvom jeg er meget klar over hvad han (Matthew Perry) kan, så kan han også stadig overraske mig, fortæller Scott Silveri.
I Go On spiller Matthew Perry radioværten Ryan, der der går i en støttegruppe for folk der har mistet nogen de holder af. Go On får premiere efter sommerferien på NBC.