McLovin får hovedrollen i komedieserie om socialt netværk

· 1 min læsning

Den nye komedie Friend Me har fundet sin hovedrolle-indehaver. Rollen er gået til Christopher Mintz-Plasse, i serien der handler om det sociale shopping-netværk Groupon.
Christopher Mintz-Plasse brød igennem i rollen som McLovin i filmkomedien Superbad og han havde også en rolle i filmen Kick-Ass.
Friend Me handler om to unge fyre, der flytter til Californien, for at arbejde for it-virksomheden Groupon. Groupon er en virkelig online tjeneste, hvor brugere kan skrive sig op og hver dag få tilsendt nye specielle tilbud med stor rabat.
Mintz-Plasse skal spille rollen som Evan og Nicholas Braun skal spille rollen som hans bedste ven, Rob.
Friend Me har store navne på rollelisten ud over Mintz-Plasse og Nicholas Braun. For eksempel dukker Bryan Cranston, Anna Kendrick og Brandon T. Jackson op i serien.
Mintz-Plasses gennembrudsrolle som McLovin fra Superbad kan også blive aktuel igen. I hvert fald har manuskriptforfatteren Evan Goldberg sagt, at han gerne vil have McLovin med i den opfølger til filmen Pineapple Express som han arbejder på lige nu.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning