Meg Ryan er på vej tilbage til der hvor karrieren begyndte

Før Meg Ryan kastede sig over de romantiske komedier, fik hun hul på karrieren på tv. Det hele begyndte i komedien One of the Boys og i den legendariske soap As The World Turns, der kværnede nye afsnit ud fra 1956 helt frem til 2010.
Og nu, hvor filmkarrieren ser ud til at være noget på retur for Ryan, så vender hun tilbage til der hvor det begyndte. For Deadline.com skriver, at Meg Ryan har fundet sammen med tvkanalen NBC og at de sammen vil bygge en tv-serie, der passer lige til Ryans flade sko og søde smil.
I serien skal Meg Ryan spille en glad og konfliktsky single-mor, der efter en lang job-pause vender tilbage til det bogforlag hvor hun engang var stjernen. Men nu er hun næsten glemt, og hendes nye chef er den praktikant hun havde, dengang hun var på toppen. Arbejde og familie skal nok vise sig at komme i vejen for Ryan, men det er sikkert ikke noget hun ikke kan klare med et charmerende smil.
Serien, der stadig ikke har fået et navn, bliver udviklet af Marc Lawrence, der har været forfatter på klassiske serier som Blomsterbørns Børn, og skrev Sandra Bullock-filmen Agent Catwalk (Miss Congeniality). Serien får tidligst premiere i 2014.