Michael C Hall: Dexter ender nok ikke lykkeligt

Man skulle tro det var overflødigt at sige det om en tvserie med en seriemorder i hovedrollen, men noget tyder på at Dexter ikke ender i en lykkelig slutning.
Det siger i hvert fald seriens store stjerne, Michael C Hall, der spiller Dexter Morgan. Han ved endnu ikke hvordan serien vil ende, når det sandsynligvis er slut om to sæsoner, men han har svært ved at forestille sig at det bliver lykkeligt.
– Jeg tror ikke på en lykkelig slutning. Jeg tror spørgsmålet er, hvad der sker med ham (Dexter), siger Michael C Hall til Parade Magazine, og remser nogle mulige slutninger op:
– Får nogen ram på ham? Tager han livet af sig selv? Slipper han afsted med det hele? Selvom han skulle slippe afsted med det, så vil der være en masse konsekvenser for hans handlinger hidtil. Jeg kan ikke sige hvad den endelige dom over Dexter bliver, men hvad angår en lykkelig slutning, så tror jeg ikke på det.
På trods af de mange mord, mener Michael C Hall, at Dexter har holdt fast i en stor del af sin menneskelighed i løbet af seriens levetid.
– Jeg mener det er svært at argumentere for, at han er ude af stand til føle menneskelige følelser. Men hans evne til at inddele livet i specifikke kasser er nok hans mest veludviklede evne.
Dexter har overlevet i seks sæsoner, men serien bliver sandsynligvis aflivet efter sæson otte. Det er i hvert fald det folkene bag serien siger, efter den seneste aftale der er lavet med tvstationen Showtime, der har bundet sig til at vise serien i to år mere.