Michael J. Fox: Charlie Sheen burde få sit job tilbage

For 11 år siden tog Sheen over fra Fox på New Yorks borgmesterkontor i tvserien Spin City – og selv om han godt kan se det sjove i at det nu kunne være omvendt, afviser Michael J. Fox at han skal erstatte Charlie Sheen på Two and a Half Men.
Siden Charlie Sheen blev fyret fra Two and a Half Men, har der været massive rygter om hvem der skulle overtage hans rolle i den succesfulde komedieserie. Sidste nye bud er ingen ringere end Michael J. Fox.
Fox har dog overfor ETOnline.com kun et enkelt bud på, hvem der bør erstatte Charlie Sheen – og det er.. Charlie Sheen.
– Charlie Sheen burde komme tilbage på serien og de burde lade ham komme tilbage og gøre sit arbejde. Han er en talentfuld skuespiller og en god fyr, og jeg vil rigtig gerne se ham tilbage på showet, siger altså Michael J. Fox.
Den lille Hollywood-stjerne kalder rygterne omkring ham selv som mulig erstatning for Sheen for ‘god ironi’ og hentyder til, da Sheen i 2000 tog over efter netop Michael J. Fox på hitserien Spin City. Dette skete, da Fox måtte sætte sin karriere på stand-by grundet sin sygdom, Parkinson.

Charlie Sheen får masser af støtte fra Michael J. Fox


Michael J. Fox lægger ikke så meget i, hvad Sheen har sagt om sine chefer på Two and a Half Men, men synes at han skal have lov at komme tilbage uanset:
– Man ved aldrig, hvad der foregår mellem en skuespiller og netværket. Vi har ingen idé om det forhold, ligesom vi heller ikke har om, hvad der foregår i Charlies hoved. Jeg ønsker ham bare alt det bedste, siger Fox.
Michael J. Fox, 49, fik sit helt store gennembrud i ‘Tilbage til Fremtiden’ trilogien, og har i de senere år fået sin sygdom så meget under kontrol, at han har haft mindre roller i blandt andet Scrubs og Bostol Legal.